Vilka var Svartklubbare restaurang?

Svartklubbare var den hetaste destinationen för alla äventyrliga korvälskare där ute! De var stolta över att erbjuda en explosion av smak och värme i varje tugga. Målet var att leverera en kulinarisk upplevelse som tog din gom på en resa genom smaker och kryddor från hela världen.

Vi sålde också egna t-shirts igenom shirstore.se. De finns dessvärre inte kvar, men de var jäkligt coola!

På restaurangen handlade allt om att experimentera med smakerna och balansera hettan på ett sätt som fick dina smaklökar att dansa. Menyn är en palett av kreativa korvkombinationer, var och en noggrant utformad för att ge dig en smakrik och stark upplevelse. Kockarna har dedikerat tid och energi för att hitta de perfekta kryddorna och ingredienserna som tog varje tugga till en ny nivå av njutning.

Oavsett om du älskade det mexikanska stinget i en jalapeño-infunderad chorizo med chili, kabanoss eller en het bratwurst så hade de något för alla äventyrliga smaklökar. Personalen förstod att värme var subjektivt, så hade man möjlighet att anpassa styrkan på sin korv efter sin egna smakpreferens.

Restaurangmiljön var en skön blandning av modern design och korvrelaterad konst som skapade en inbjudande atmosfär för alla typer av gäster. Oavsett om man ville njuta av sin måltid på plats eller ta med sig den för att avnjuta i bekvämligheten av sitt egna hem, så var valet ditt.

På Svartklubbare kunde du alltså besöka och uppleva en smakresa som man sent kunde glömma!

Sist men inte minst vill vi passa på att tack flyttfabriken, som hjälpte oss att flytta till nya lokaler. 

Rulla till toppen